Читај ми!

Најчуднији холивудски парови

Славне личности у својој љубавној историји имају везе за које се мало зна. Прво место на листи најчуднијих холивудских парова заузели су Том Круз и Шер, који су према мишљењу многих обележили осамдесете, а следе их Синита и Бред Пит, Меколи Калкин и Мила Кунис.

Познато је да се супротности привлаче, али и да је љубав слепа. Ипак, сазнање да су у љубави некада били Том Круз и Шер, Синита и Бред Пит, Меколи Калкин и Мила Кунис, делује као нечија шала, пише портал Јутарњи хр.

Славне личности у својој љубавној историји имају везе за које се мало зна. Прво место на листи најчуднијих холивудских парова заузели су Том Круз и Шер.

Осамдесете године је дефинитивно обележила и њихова веза. Замислити њих двоје заједно је готово немогуће, али је певачица ово потврдила и признала да је била баш заљубљена у холивудског заводника.

Прави шок је и сазнање да је Бред Пит био у вези са Синитом. Пре него што се забављала са Сајмоном Кауелом, певачица је била девојка Бреду Питу и то чак две године. У то време била је много популарнија од Бреда.

На листи су се нашли и Меколи Калкин и Мила Кунис. О њему круже приче да се препустио дроги, али од 2003. до 2010. године Мила је била његов ослонац. Одрасли су заједно и имали успоне и падове, али је крај дошао дефинитивно. Глумица наводно очекује дете са колегом Ештоном Кучером.

Славна манекенка Хајди Клум је четири дана након развода од фризера Рика Пипина 2002. године отпутовала у Сиднеј са фронтменом групе „Ред хот чили пеперс“, Ентонијем Кидисом.

Веза није дуго трајала и већ следеће године чекала је дете са Флавијом Бријатореом, да би убрзо упознала Сила од кога се пре неколико месеци развела.

Николас Кејџ је огромна грешка у животу Лизе Мари Присли, барем тако она каже. Глумац је велики Елвисов фан, па је брзоплети брак био логичан след догађаја.

Након четири месеца уследио је развод, а Лиза је на рачун бившег мужа упутила низ негативних коментара.

Листу заокружују Витни Хјустон и Реј Џеј. Он је познат као бивши дечко Ким Кардашијан и њен партнер у кућном секс видео-снимку, али и некадашњи момак једне од највећих певачица свих времена.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво