Читај ми!

И она је морала да вежба

Већина људи сматра Мерилин Монро за секс-симбол, а многи и даље сматрају да је она најлепша жена коју су видели. Како је дошла до тога и како је одржавала своју заносну фигуру открио је познати фотограф Филип Халсман са серијом фотографија познате плавуше како напорно вежба.

Црно-беле фотографије показују Мерилин како диже тегове, ради трбушњаке и стоји на рукама. Све време током вежбања Мерлинка је веома озбиљна, а тек је у паузи одлучила да се насмеши за фото-апарат.

У пропратном тексту уз фотографије, Халсман је навео да се пријатно изненадио када је на полицама у њеном стану угледао дела Достојевског, Фројда и других аутора.

Судећи по томе како је стан био уређен, познати фотограф сматрао је да он није служио само за довођење љубавника и секс, већ је био уточиште интелигентне жене.

Мерилин је прилично скромно говорила о свом изгледу.

„Искрено, никада нисам сматрала своју фигуру посебном. Некада је моја највећа брига била да се наједем довољно, а сада бринем о томе да не једем превише. Доскора се нисам замарала вежбама“, рекла је најпознатија секс-бомба.

Иако је почела да вежба и пази на исхрану, Мерлинка није могла да се одрекне десерта. Просто је обожавала сладолед.

„Да сам на нормалним дијетама сигурно не бих могла себи то да дозволим“, шалила се глумица.