Читај ми!

Оланду репер пише говоре

Нови члан тима саветника француског председника је репер Пјер-Ив Боке! Стручњак за „гангстерски реп“ учествоваће у писању говора које ће држати Франсоа Оланд.

Француски председник Франсоа Оланд изабрао је новог саветника за писање говора. Реч је о тамнопутом стручњаку за такозвани амерички „гангстерски реп“, преносе француски медији.

Штампа наводи да ће нове Оландове говоре писати 40-годишњи Пјер-Ив Боке, који је већ писао говоре за време мандата премијера Лионела Жоспена.

Бокеово окружење описује новог сарадника „као веома педантну особу“, која, међутим, у слободно време пише музичке критике посебно из жанра „гангста репа“.

Премда његов накит, огромно сјајно прстење на скоро сваком прсту, привлачи пажњу, нико није сумњао у његов „двоструки“ живот пошто је увек у оделу и кравати.

Боке и даље пише музичке рецензије америчких репера, а чланке објављује под псеудонином Пјер Евил.

Његове колеге у новинарству наводе да су му текстови беспрекорни, разумљиви, без правописних грешака и веома директни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије