Читај ми!

Брендон Хауард je тајни син Мајкла Џексона?

Дружење његове мајке са Мајклом Џексоном 1982. године и ДНК анализа довољни су Брендону Хауарду да буде сигуран да је син покојног „краља попа“.

Амерички певач Брендон Хауард (31) изјавио је да је син Мајкла Џексона што је, како тврди, утврдио анализом ДНК, пишу данас медији у Лос Анђелесу.

Хауард је навео да је прибавио зубну жичану протезу Мајкла Џексона, преминулог 2009. године, да би биле узете ћелије за анализу ДНК, којом се може утврдити сродство.

По наводима медија који се позивају на амерички трач-сајт www.tmz.com, резултат анализе је 99,9 одсто позитиван.

Хауард је син певачице Мики Хауард која се дружила с породицом Џексон.

По његовим речима, певачица има надимак Били и била је инспирација за Џексонову песму Billie Jean из 1982. године, у време љубавне везе.

Медији који су објавили Џексонову и Хауардову фотографију, истичу велику сличност њиховог изгледа, гласа и гестикулације.

Мајкл Џексон је умро 25. јуна 2009. године од прекомерне дозе јаког анестетика пропофола, који му је преписао његов лекар Конрад Мари.

Тај лек се у болницама инјекцијама даје за потпуну анестезију, а Џексон га је узимао због несанице.

Мари је осуђен на четири године затвора због убиства из нехата.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије