Читај ми!

Клуни се повлачи из глуме?

Један од најпознатијих холивудских глумаца, Џорџ Клуни, сматра да ће се у будућности посветити режисерском послу, јер постаје све старији. „Морате имати излазни план када људима већ постане мука да вас гледају на екранима“, каже Џорџ.

У стилу Роџера Мартоа из Смртоносног оружја, Џорџ Клуни је признао да постаје престар за глуму и да ће се у будућности посветити режисерском послу.

Како каже познати холивудски глумац, спрема се за време када ће му све теже бити да пронађе глумачки посао.

„Мислим да свако мора на то да се спрема што је старији. Морате да имате излазни стратегију када људима већ постане мука да вас гледају на екранима“, објашњава Клуни.

Његово најновије режисерско остварење Чувари наслеђа, које је пре неки дан приказано на Берлиналу, а Клуни је рекао да је пресрећан што је радио са свим сјајним глумцима у филму.

„Режисерски посао је нешто што већ годинама радим и у чему истински уживам“, истиче Клуни.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара