Читај ми!

Клинт Иствуд спасао живот пријатељу

Током свечане вечере поводом отварања турнира у голфу у Калифорнији, Клинт Иствуд је притекао у помоћ Стиву Џону, коме је запао комадић сира у грлу. Глумац је стао иза Џона и извео такозвани Хајмлихов захват, којим му је избио храну из душника.

Амерички глумац и редитељ Клинт Иствуд, кога публика највише памти као брзопотезног револвераша у шпагети вестернима и немилосрдног поручника прљавог Харија, спасао је живот пријатељу.

Како преноси Би-Би-Си, за време свечане вечере поводом отварања турнира у голфу у Пебл Бичу, у Калифорнији, 83-годишњи глумац је притекао у помоћ свом суседу за столом, директору турнира Стиву Џону, коме је запао комадић сира у грлу.

Иствуд је одмах схватио да се Џон гуши и брзо је реаговао - стао је иза њега и извео такозвани Хајмлихов захват, којим му је избио храну из душника.

„Парче сира је излетело попут метка и ја сам продисао. Одмах је схватио шта се дешава и знао је шта треба да уради. Био је савршено прибран“, рекао је Џон.

„Клинт је и даље врашки јак“, закључио је директор турнира који сада може да се хвали да му је прљави Хари спасао живот.

„Погледао сам га и видео панику у његовим очима и реаговао. Било је заиста страшно“, објаснио је легендарни глумац који важи за великог љубитеља голфа.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара