Читај ми!

Борис, убица леди Ди, крије се у Хрватској?!

Принцезу Дајану су убили чланови добро организоване групе међународних препродаваца оружја, тврди принц Вилијем. Магазин „Глoуб“ наводи и име једног од убица, извесног Бориса, који се крије у шумама Хрватске.

Принц Вилијем, син принцезе Дајане, која је према полицијским подацима, погинула 31. августа 1997. године у саобраћајној несрећи, верује да је његова мајка убијена и да је он на трагу убице.

Како пише магазин Глоуб у јануарском издању и под етикетом ексклузивно, сужава се круг око наводног убице принцезе Дајане.

Пре 16 година, уверен је њен син Вилијем, Дајану су убили чланови добро организоване групе међународних препродаваца оружја.

Глoуб наводи име Бориса који се крије у шумама Хрватске, као особе која стоји иза убиства принцезе.

Наводно, Вилијем је спреман да се одрекне војне каријере и у потпуности се преда послу проналаска убице своје мајке.

У августу је „Скотланд јард“ проверавао информације о тврдњама да иза убиства Дајане и њеног љубавника Додија Фаједа, стоје оперативци Британских специјалних снага.

Детаље о наводном убиству принцезе изнео је и аутор Алан Пауер, који у књизи објављује разговоре са наводним убицом.

Одлука о убиству Дајане, пише Пауер, донета је како на видело не би изашле неугодне информације о принцу Чарлсу. „Скотланд јард“ је потврдио да истрагу неће поново покретати.

Подсетимо, принцеза Дајана је погинула 31. аугуста 1997. године у саобраћајној несрећи у тунелу у Паризу. На месту догађаја погинуо је и Доди Фајед, као и возач Хенри Паул.

Истражитељи су утврдили да је Паул био пијан и да је пребрзо возио, али с тим закључком полиције ни данас се многи не слажу, посебно Додијев отац Мохамед ел Фајед, који је убеђен да су принцеза и његов син убијени.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара