Читај ми!

Хенкс поново жели да режира

Том Хенкс је 1996. режирао "That Thing You Do!", а 2011. „Лари Краун“ у којем му је партнерка била Џулија Робертс, а сада је, каже, спреман да режира и свој трећи филм.

Том Хенкс размишља о режирању свог трећег по реду филма. Хенкс је 1996. режирао That Thing You Do!, а 2011. Лари Краун у којем му је партнерка била Џулија Робертс.

„И даље сам апсолутно фасциниран редитељским процесом“, каже Хенкс и нада се да ће, приликом режирања свог следећег филма, бити боље припремљен и више самоуверен.

Према његовим речима, као глумац све ради инстинктивно.

„Не морам ни са ким да причам о томе шта ми се дешава у глави. Као режисер ствари су потпуно обрнуте. Мораш свима да кажеш о чему мислиш. Мислим да ми је причање у представљању приче долази природно као глумцу, али ми је као режисеру то потпуно неприродна вештина“, каже Хенкс.

Оскаровац је рекао да се нада да ће се временом боље припремити за свој следећи режисерски подухват.

„Морам још да учим. Људима који имају поремећај пажње, као што је то случај са мном, могу само на један начин да науче - онај тежи“, кроз шалу је прокоментарисао Хенкс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара