Читај ми!

Клуни: Још нисам пронашао праву жену

Носталгичан, страствен, обожава породицу и пријатеље и још није пронашао жену свог живота, укратко је себе описао један од најпожељнијих мушкараца, Џорџ Клуни. Најлепше жене за њега су Одри Хепберн и Грејс Кели. Волео бих да умрем пре људи које волим, истакао је оскаровац.

Најпознатији холивудски нежења, Џорџ Клуни, признао је да, упркос томе што је био са неким од најлепших жена на свету попут Елизабете Каналис и Стејси Киблер, још није упознао љубав свог живота.

У интервјуу за магазин W, славни глумац навео је и како, по његовом мишљењу, треба да изгледа идеална жена.

„Када сам био млад био сам страшно заљубљен у Одри Хепберн. Сматрам је за најелегантнију жену коју сам икада видео. Био сам заљубљен до ушију и у Грејс Кели. Када излази из воде у Ухватити лопова можете само да кажете: 'То је најлепша жена коју сам видео'“, истакао је познати шмекер.

На питање да ли прича док води љубав, Клуни је рекао само ако је преко телефона.

„У односу са женом каже да му је најбитнија страст, јер из ње произилази и романтика и добар сексуални однос“, навео је глумац.

Оскаровац је на насловници децембарског издања часописа освануо прекривен белим туфнама од главе до пете. За фантастичну оптичку варку побринула се јапанска авангардна уметница Јајои Кусами.

„Прекрила ме је туфнама. Направила је од мене Снупија. Ипак, морам рећи да сам поносан што сам Снупи“, нашалио се Клуни.

Колико му значи породица и пријатељи, описао је чињеницом да кад проведе дуго времена раздвојен од вољених људи постане ужасно носталгичан.

„Дом ми је тамо где су ми пријатељи и породица. Проводим и по осам месеци годишње у хотелској соби у граду у којем вероватно никада не би ишао на одмор. Али ниједан град и ниједно окружење ми не значи ништа уколико не могу да видим вољене људе. После неког времена постајем ужасно носталгичан и депресиван ако не могу да пронађен начин да будем близу људи који уносе радост у мој живот“, поверио се славни глумац.

Према његовим речима, дом је тамо где је хумор и љубав и одговорност, а најлошије се осећа када не може да пронађе времена да се види са људима најближим његовом срцу.

„Волео бих да умрем пре људи које волим“, одговорио је Клуни на питање како би волео да умре.

Холивудски нежења рекао је у да му је омиљени писац Марк Твен, а и нашалио се да што је старији све теже проналази огледало око себе.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара