Читај ми!

Џастине, (п)очисти за собом!

Турнеја Џастина Бибера, препуна скандала, међу којима се издваја онај када је овај 19-годишњак избачен из хотела у Рију јер је покушао да уведе проститутке, „допуњена је“ захтевом градоначелника Голд Коуста, да се врати и очисти графите из хотела.

Популарни млади канадски музичар, на турнеји по Бразилу и Аутралији, замољен је да очисти све графите по башти хотела у Аустралији, преноси данас француска телевизија ТФ!.

Градоначелник града Голд Коуст, Том Тајет, затражио је од музичара да очисти све графите, оптуживши га да су он и његови обожаваоци тиме оштетили зид тамошњег хотела.

„Ако би нормална особа то урадила, добила би за казну 80 до 100 сати друштвено-корисног рада! Дођи и очисти ово и бићемо задовољни!“, поручио је Тејт младом музичару.

Почетком новембра Бибер (19) је имао сличан проблем после оштећења зида хотела у Рио де Жанеиру.

Турнеја протиче уз скандале, међу којима је и онај када је 19-годишњак избачен из хотела у Рију јер је покушао да у собу уведе проститутке.

Бибер понекад пљује на публику, напада фотографе и мокри на улици.

Његов први студијски албум, My World 2.0 је издат 2010. године, а сингл Baby је ушао у Топ 10 у великом броју земаља. Видео с том песмом је био најгледанији у историји Јутјуба с више од 700 милиона прегледа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво