Читај ми!

Разводе се Бијонсе и Џеј-Зи?

Познати пар Бијонсе - Џеј-Зи има проблеме у браку, и само је на корак од раздвајања и развода. „Кап која је прелила чашу“ и наводно натерала поп диву да пожели развод, јесте концертна турнеја коју је Џеј Зи заказао у исто време када и она.

Изгледа да певачки пар Бијонсе - Џеј-Зи, који је освојио срца многих људи широм света, ипак није тако идеалан, пише магазин Пипл.

Наводно Бијонсе и Џеј-Зи имају проблеме у браку, и само су на корак од раздвајања и развода.

Венчали су се 2008. године и четири године касније добили ћерку Блу Ајви. Међутим, ако се може веровати писању страних медија, Бијонсе није задовољна тиме како се Џеј-Зи понаша у браку, али и према њиховој ћерки. Он не испуњава обавезе ни као отац ни као муж, сматра Бијонсе.

На фотографијама и у јавности делују као један од најскладнијих парова, али изгледа да иза камера и објектива фото-апарата Бијонсе и Џеј-Зи већ дуже не функционишу како треба.

„Кап која је прелила чашу“ и натерала поп диву да пожели развод, јесте концертна турнеја коју је Џеј-Зи заказао.

Наиме, Џеј-Зи је заказао турнеју по Европи у исто време када је Бијонсе заказала своју по Аустралији, што је певачицу заиста погодило, па је изјавила да се осећа као самохрана мајка.

Према изјавама извора блиског пару, Џеј-Зијева одлука да закаже турнеју по Европи у исто време када је Бијонсе у Аустралији, њиховој вези је нанела штету која се не може поправити.

Почетком новембра Џеј-Зи је отпутовао у Аустралију где су организовали породично окупљање и отишли на тродневни одмор, као породица. Међутим, исти извор наводи како то није била уобичајена брачна посета, већ последњи покушај да се њихов брак сачува и популарни певачи остану заједно.

„Не само што се Џеј-Зи није консултовао са Бијонсе, него је чак потпуно занемарио њене обавезе. Рекла му је да је себичан“, додао је извор близак пару.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара