Читај ми!

Клуни: Сандра ме пијана зове свако јутро

Потпуно пијана ме зове сваке ноћи у три ујутру да ме пита шта радим, а једини начин да наставим да спавам је да јој пошаљем боцу текиле, рекао је Џорџ Клуни о Сандри Булок. Наравно, све је то холивудски шмекер о својој дугогодишњој пријатељици у шали рекао, одговарајући јој на њену прошлонедељну „провокацију“.

Холивудски глумци Џорџ Клуни и Сандра Булок често се последњих месеци у медијима доводе у романтичну везу. Некако у инат томе, они често намерно задиркују једно друго.

„Џорџ и ја се предуго познајемо да бисмо били нешто више од пријатеља. Он је јако шармантан, згодан, паметан и талентован, али то једноставно нису особине које свака жена тражи“, рекла је недавно холивудска глумица о свом пријатељу.

Клуни је, у свом стилу, одговорио.

„Чуо сам да је рекла да јој нисам привлачан, али истина је потпуно супротна. Зивка ме сваке ноћи у три сата ујутру, потпуно пијана да ме пита шта радим“, нашалио се Клуни за лист Ентертејнмент викли.

Као да то није било довољно, холивудски шармер додао је да позиви у пола ноћи већ неко време трају, а једини начин да настави да спава је, како каже, да Сандри пошаље боцу текиле.

Џорџ је објаснио да су он и Сандра већ 25 година добри пријатељи, као и да му је веома драго што се развела од Џесија Џејмса који ју је стално варао.

Према његовим речима, Сандра је сјајна мајка трогодишњем Луису, а додаје и да он такође ужива у дружењу са малишаном.

„Она је супер мајка, али Луис воли кад он и ја имамо мало времена за своје, мушке ствари. На пример да играмо кошарку“, истакао је Клуни.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара