Читај ми!

Мадони забрањен улаз у „Аламо“ биоскопе

Прекршила је забрану употребе мобилних телефона и уследила је казна. Мадона је током пројекције филма „12 година ропства“ слала поруке, а затим и викала на жену која ју је опоменула да то не ради. Оснивач ланца биоскопа „Аламо“ до јавног извињења не пушта је у дворане.

Оснивач ланца биоскопа "Alamo Drafthоusе Cinema" Тим Лиг забранио је Мадони улаз у све њихове дворане зато што је слала СМС поруке у току пројекције филма 12 година ропства, режисера Стива Меквина.

Током остварења приказаног у склопу Њујоршког филмског фестивала, поп дива је слала поруке, а када ју је једна жена упозорила да то не ради, певачица је викнувши одговорила да су то „пословне поруке“.

То је изазвало згражавање гледалаца, а како пише Ентертејнмент викли, у ланцу биоскопа постоје врло ригорозна правила понашања, а једно је забрана употребе мобилних телефона током пројекција.

„Веома сам озбиљан што се тиче забране, мада мислим да Мадону она неће забринути“, рекао је Лиг, додавши да је забрана на снази „барем до Мадониног извињења“.

Рекација поп краљице је изостала.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије