Читај ми!

„Доктор Челични чекић“ се жени

Одбранио је титуле и сад је спреман да стане пред олтар! Украјински боксер Владимир Кличко верио се са 14 година млађом америчком глумицом Хејден Пенетијер.

Америчка глумица Хејден Пенетијер и украјински боксер Владимир Кличко верили су се, потврдила је глумица.

Пенетијерову, која игра у Еј-Би-Сијевој серији Нешвил, водитељка емисије Live with Kelly & Michael Кели Рипа питала је да прокоментарише велики прстен који је носила на руци.

„Мислим да он говори за себе“, рекла је Хејден, а на директно питање да ли је верена, она је рекла „Да“, додајући да датум венчања још нису одредили.

Ове вести је још једном потврдила глумичина портпаролка.

Тридесетседмогодишњи Владимир Владимирович Кличко, освајач златне медаље на Олимпијски играма у Атланти 1996. године, носилац титуле светског шампиона у тешкој категорији у WBA (Super), IBF, WBO, IBO верзијама, и други у историји по дужини владавине у овој категорији (одмах иза Џоа Луиса, а испред Мухамеда Алија), везу са 24-годишњом глумицом започео је 2009. године.

Раскинули су 2011, а затим везу обновили раније ове године.

Занимљиво је да је Хејден вест обелоданила само четири дана након што је њен вереник одбранио силне титуле, укључујући и ону магазина "Ring", против Руса Александра Повјеткина у Москви.