Читај ми!

Зато што сам тако у могућности

Као свака модерна девојка, Парис Хилтон се на друштвеним мрежама похвалила својим „играчкама“. Будући да је реч о богатој наследници, познатој љубитељки луксуза, свет може да види како изгледа њен авион, споља и изнутра, какав поглед се пружа са њеног балкона током летовања...

Све магазинске вести можете пронаћи и на нашим Фејсбук и Твитер страницама.  

Папараци је прате стално, али некада то није ни потребно да би до јавности стигла информација о томе где је, шта ради и шта све има. Наравно, захваљујући онлајн друштвеним мрежама.

Не марећи за кризу и стезање каиша, најпознатија љубитељка луксуза Парис Хилтон је недавно поделила са светом како изгледа поглед са балкона док је на летовању. Сада је спремна да открије и како изгледа њен приватни авион. Споља и изнутра.

Као права богаташица, најстарија ћерка Кети и Рика Хилтона ужива чак и у путу до жељене дестинације.

Ушушкана да јој не би наудила климатизована атмосфера, наследница ланца „Хилтон“ хотела током лета до Кана при руци је имала омиљене напитке.

Већ неколико сати касније позната Американка се забављала у популарном ноћном клубу, о чему је јавност извештена још једном серијом фотографија.

Да ли због везе са Шпанцем Ривером Виперијем или бројних европских лепота и добре забаве, Парис је све чешће на Старом континенту.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара