Читај ми!

Нисам глупа плавуша

Упркос томе што је сликајући се за септембарски број часописа „Ел“ имала више одеће него иначе на снимањима, Кејт и даље зрачи сексепилом. У пратећем интервјуу открила је понешто о својим везама, тетоважи и људима који мисле да је само „глупа плавуша“.

Све вести из света познатих можете пронаћи и на нашим Фејсбук и Твитер страницама.  

Кејт Аптон тек има 21 годину, а већ је један од најтраженијих фотомодела и свакако девојка за којом уздишу милиони мушкараца. Сада ће се наћи и на насловници септембарског издања часописа Ел.

Овај пут, прелепа плавојка није у бикинију, али младој манекенки то није била препрека да изгледа фантастично у прелепим креацијама кућа „Луј Витон“, „Долче и Габана“ и „Гучи“.

Заносна Американка већ дуго жели да се отресе етикете модела за бикиније и пробије се у воде високе моде.

„Људи се понашају према моделима као према деци. Мисле да могу да вас тако лако преваре. Смешно је колико ми пута пође за руком да ја њих преварим, јер не очекују тако нешто од 'глупе плавуше'“, каже Кејт.

Лепотица објашњава и зашто је кожу украсила тетоважом крста.

„На једном снимању носила сам огрлицу са крстом који ми је мајка купила и неко од фотографа је упитао зашто носим крст, коментаришући да нема шансе да сам религиозна. То ме је веома погодило, а цела ситуација ми је помогла да схватим да са собом желим да у сваком тренутку носим крст који нико не може да скине“, истакла је манекенка.

Иако јој је сликање за Спортс илустрејтед донело светску славу, Кејт каже да се месец дана после тога осећала ужасно.

„Сваки мушкарац којег сам упознала у наредних шест месеци после снимања био је или ожењен или уочи женидбе и осећала сам се као поклон за момачко вече. Нисам играчка, већ људско биће. Нисам овде да би ме искоришћавали. Одрасла сам жена и људи треба то да схвате“, рекла је, помало љутито, прелепа Кејт.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара