Читај ми!

Отворен Гандолфинијев тестамент

Својој породици и пријатељима, преминули глумац Џејмс Гандолфини оставио је 70 милиона долара. Највећи део наследиће његова деца Мајкл и Лилијана и жена Дебора Лин.

Рано преминули амерички глумац Џејмс Гандолфини својој породици и пријатељима, у тестаменту који је отворен у среду, оставио је 70 милиона долара.

Највећи део наследства припашће његовој жени Дебори Лин, 13-годишњем сину Мајклу и осмомесечној ћерки Лилијани Рут и Џејмсовим двема сестрама.

Његов син Мајкл, који је очево тело пронашао у купатилу хотелског апартмана у Риму, наследиће неколико некретнина.

Џејмс је пре смрти оформио фонд у корист свог сина. Кроз тај фонд, Мајкл ће моћи, када напуни 21 годину, да откупи кућу у Гринич вилиџу на Менхетну.

Мајкл ће такође одмах наследити сву очеву одећу и накит, пише у тестаменту.

Удовица Дебора Лин наследила је сву осталу покретну имовину, а у тестаменту се наводи да је она добила још неке ствари које нису наведене.

Покојни глумац био је великодушан и према својој ћерки Лилијани, која ће, када напуни 25, заједно са Мајклом поделити имање у Италији.

„Жеља ми је да поседују наведену имовину и да је чувају у нашој породици што дуже", навео је покојни глумац.

У тестаменту није тачно речено шта ће се десити са другим имањима Гандолфинија, али је наведено да она могу да се продају. Поред поменутих некретнина, Џејмс је поседовао и седам милиона вредан пентхаус на Трибеки и 1,1 милион долара вредну кућу у Калифону у Њу Џерзију.

Према Џејмсовој жељи, остатак његових некретнина поделиће његова жена, две сестре и ћерка Лилијана.

Сестре Џохана Антоначи и Лета Гандолфини добиће по 30 одсто вредности остатка некретнина, док ће Дебора и Лилијана добити по 20 одсто.

Оставио је још по 500.000 долара својим сестричинама, Џоханиним ћеркама.

И свом асистенту и пријатељу, Томасу Ричадсону, Џејмс је оставио 200.000 долара. Исту суму оставио је секретарици Трикси Флин Борн.

Наменио је и још неколико издатака од 100.000 и 50.000 долара драгим пријатељима.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара