Читај ми!

Џони Деп готово слеп?

Где год да се појави на себи увек има затамњене наочаре. Ипак, холивудски глумац Џони Деп то не ради због неког имиџа, већ зато што је на лево око, како каже, „слеп као шишмиш“. Нажалост, не негујем имиџ лошег момка, већ сам једноставно на лево око готово слеп још од рођења, признао је Деп.

Амерички глумац Џони Деп открио је да стално носи затамњене наочаре због тога што је на лево око „слеп као шишмиш" и готово ништа не види, а на десно је кратковид.

„На жалост, не негујем имиџ лошег момка, већ сам једноставно на лево око готово слеп још од рођења, а на десно сам кратковид", рекао је педесетогодишњи Деп за јулско издање магазина Ролинг стоун.

Према његовим речима, откад зна за себе носи диоптријске наочаре и никада није кристално јасно видео.

Објаснио је и колико му је тешко било да прихвата улоге у филмовима у којима није смео да носи наочаре.

„Заправо, без наочара често нисам успевао да разликујем емоције на лицу филмских партнерки", каже глумац.

Упркос томе, без диоптријских наочара одлично је одиграо улогу Џека Спероуа у Пиратима с Кариба, као и Едварда Маказоруког, а и у филму Усамљени осветник није носио наочаре, што значи да је јасно видео свега десетак сантиметара испред себе.

Деп је говорио и о прекиду 14 година дуге везе с француском глумицом Ванесом Паради.

„Није нам било лако. Последњих неколико година било је врло тешко, али све је то део заједничког живота и прекида. Посебно нам је тешко било због деце. Најпре мислиш на њих. Управо зато смо одлучили да се растанемо, сматрајући да је то у њиховом најбољем интересу", рекао је Деп.

Холивудски глумац је истакао да у последње време често размишља о повлачењу из филмског живота.

„Желео бих да живим мирним животом, без осећаја да сам стално у некој журби, попут бегунца", рекао је Деп.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара