Читај ми!

Бијонсе отказала концерт

Због дехидрације и исцрпљености Бијонсе отказала концерт у Белгији. Певачица се тренутно одмара, а концерт ће одржати накнадно. Јуче су се појавиле гласине да је Бијонсе поново трудна.

Америчка певачица Бијонсе је отказала вечерашњи концерт у Белгији због дехидрације и исцрпљености.

Њена служба за односе с медијима је поручила да се Бијонсе одмара по препоруци лекара.

Да ли то има везе са јуче објављеним гласинама да је поново трудна још се не зна. Наиме, јуче су објављене фотографије снимљен приликом наступа Бијонсе у Лондону, а на којима се види певачицин заобљени стомак.

Требало је да наступи у спортској хали у Антверпену, али ће се концерт одржати касније, у термину који ће накнадно бити утврђен, а важиће карте за вечерашњи наступ.

Њен следећи наступ је планиран за сутра, у среду, у истој хали. У саопштењу се каже да Бијонсе „очекује мишљење лекара пре но што донесе одлуку" о том наступу.

Бијонсе (31) је светску турнеју „Шоу госпође Картер" почела априла у Београду, а требало би да је заврши 5. августа у Њујорку.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара