Читај ми!

Друго судбоносно „да“ Мајкла Џордана

Пред око 500 званица, окупљених у једној англиканској цркви у близини Палм Бича на Флориди, кошаркашка легенда Мајкл Џордан и његова изабраница, некадашња манекенка Ивет Пријето изговорили су судбоносно „да“.

Најбољи кошаркаш свих времена, Мајкл Џордан, оженио се својом дугогодишњом девојком, 35-годишњом Ивет Пријето, објавио је магазин Пипл.

Церемонија венчања 50-годишње спортске легенде и његове изабранице, некадашње манекенке, одржана је пред 500 званица у једној англиканској цркви у близини Палм Бича, у америчкој држави Флориди.

После тога је забава, уз присуствао још стотину њихових пријатеља, приређена у једном голф клубу.

Ово је друго судбоносно „да" чувеног америчког кошаркаша.

„Принц средњег ваздуха", како су га између осталог звали, 2006. године, после 17 година брака, развео се од Хуаните Џордан. Из тог брака чувени спортиста има два сина и ћерку. 

Да ће Ивет и Мајкл стати на луди камен зна се од краја децембра, када је јавност сазнала за њихову веридбу.

Џордан је са Чикаго Булсима освојио шест НБА шампионата, а на Олимпијским играма у Барселони 1992. године златну медаљу с репрезентацијом САД, чувеним „Дрим тимом".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво