Читај ми!

Принцеза тражи помоћ за децу

Ни шести месец трудноће не спутава супругу принца Вилијама да активно учествује у хуманитарним акцијама. Први пут од када је у другом стању, војвоткиња од Кембриџа обратила се јавности. У видео-поруци принцеза скреће пажњу на потребе малишана ометених у развоју и деце чији су родитељи зависници.

Војвоткиња од Кембриџа Кејт први пут се јавно обратила од када је потврђено да је у другом стању и то путем видео-поруке.

Како би усмерила пажњу најшире јавности да се помогне малишанима ометеним у развоју принцеза Кејт, у оквиру пројеката Дечје недеље, замолила је све да помогну колико могу.

Апеловала је и да се подржи програм саветовања "M-PACT", који ће се спроводити у школама и који пружа подршку деци чији су родитељи алкохоличари и наркомани.

У видео-снимку, који траје скоро два минута, Кејт у црној сведеној хаљини, наводи да постоји 49 дечијих прихватилишта широм Велике Британије, која имају непроцењиви значај у побољшању услова живота много малишана, али да треба и даље да се ради на развијању сличних установа.

Кејт Мидлтон је у шестом месецу трудноће, али је и даље врло активна и непрестано учествује у хуманитарним акцијама. При том избегава традиционалну трудничку одећу, а ципела са високом потпетицом још се не одриче.

Иако већина жена у том стадијуму трудноће носи ширу, удобнију гардеробу и мирује то није случај са Мидлтоновом, којој друго стање у потпуности пријa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво