Читај ми!

Тилда Свинтон као Дејвид Боуви

Пажљиво осмишљен изглед Тилде Свинтон, намењен едиторијалу у најновијем издању америчког магазина "W", шокирао је и одушевио критичаре и читаоце. Британска глумица позирала је одевена и нашминкана као Дејвид Боуви у филму „Човек који је пао на Земљу“, а сличност је невероватна!

Читаоци модног магазина W били су помало збуњени најновијим издањем, јер мало ко је одмах препознао глумицу Тилду Свинтон која је позирала одевена и нашминкана као Дејвид Боуви.

Тилда је позната по свом андрогеном изгледу, што су уредници магазина искористили и наменили глумици улогу славног енглеског музичара у новом броју магазина.

Тако је на фотографијама глумица поново оживела сцене из филма Човек који је пао на Земљу из 1976. године у којем је Боуви играо хуманоидног ванземаљца у потрази за водом.

На насловној страни глумица носи одело „Салваторе Ферагамо", а у остатку едиторијала облачили су је „Шанел", „Стела Мекартни", „Томи Хилфигер", „Хуго Бос" и многе друге светски познате модне куће.

„Радије бих била један дан наочита попут њега, него лепа седам дана", рекла је Свинтонова о свом великом идолу Дејвиду Бовију, којем је посветила тај едиторијал.

Модни критичари су одушевљени идејом и невероватном трансформацијом педесетогодишње глумице. Као посебно занимљив, познаваоци истичу контраст између оштрог, посебно осмишљеног имиџа са интересантним креацијама и савременог ентеријера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије