Венчанице из „Дизнијевих“ цртаћа

Невесте имају прилику да своје венчање заиста учине бајковитим - сарадњом студија „Дизни“ и познатог произвођача венчаница Алфреда Анђела, из цртаћа су искочиле венчанице Пепељуге, Аријел, Беле, Јасмин и многих других анимираних лепотица.

Сан сваке девојчице је да се као јунакиња „Дизнијевих" цртаћа уда за принца. Још ако је и венчаница као из бајке, фантазија је комплетна.

Имајући на уму да већина девојчица и када одрасте задржи живо сећање на маштарије из детињства, познати произвођач венчаница Алфред Анђело, направио је колекцију по угледу на моделе које су носиле Аријел, Бела, Јасмин и друге „Дизнијеве" лепотице.

Венчанице из бајке доступне су у продаји широм Велике Британије и Ирске, а коштају од 599 до 1.199 фунти.

Један од дизајнера колекције, Мајкл Шетел, похвалио се успехом колекције код будућих невести - „луде су за њима"!

„Комбинујући невероватан дизајн, најквалитетније материјале и мало 'дизнијеве' магије, убеђени смо да смо створили заиста очаравајућу колекцију."

Венчанице се доста разликују међусобно, по угледу на принцезе којима су инспирисане.

Тако је Пепељугина хаљина балска, са широком сукњом и без братела, док је тоалета принцезе Јасмин егзотична, припијена и украшена светлуцавим каменчићима.

Познату жуту хаљину Беле, јунакиње цртаћа Лепотица и звер, ипак су направили у белој боји, али су задржали оригинални крој.

Чак је и најновија „Дизнијева" принцеза, тамнопута Тијана из анимираног филма Принцеза и жабац добила своју венчаницу.

Бајковит изглед можете комплетирати накитом који такође чини ову колекцију. Нарочито су интересантни комади из шкриње Мале Сирене, украшени шкољкама и морским звездама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара