Читај ми!

„Валентинова“ прича о руској романтици

Једноставност линија и мирне боје уз ефектне детаље попут раскошног веза, сатенских трака и украса од тила на лаганом, провидном материјалу доносе сећање на руску аристократију којој након емиграције није остао новац, али јесте склоност ка естетици.

Док „Диорова" прва колекција настала након Галијанове ере трпи бројне критике, модели за јесен/зиму са потписом познате модне куће „Валентино" немају таквих проблема ни на видику.

Романтична италијанска модна марка руководила се једноставношћу, уз принтове у беж и благој металик боји на светлим, лепршавим хаљинама које у потпуности ласкају женској фигури.

Марија Грација Кјури и Пјер Паоло Пичоли оправдали су поверење које им је пре две године указао Валентино Гаравани.

Ублажили су склоност ове модне куће ка екстравагантним, помпезним тоалетама које својом појавом заустављају ревије, а ипак су очували статус бренда као омиљеног избора дива на црвеном тепиху.

Нова колекција састоји се од ваздушастих дугих хаљина, на којима су комбиновани беж тил, шифон, чипка и перје са металик појасевима, везом и принтовима.

Цветне апликације, сакои без оковратника украшени ситним детаљима и сукње необичних кројева обележили су визију „Валентиновог" креативног тима за следећу сезону.

Аутори колекције објаснили су да им је инспирација била руски аристократски емигранти који су у Париз дошли након револуције.

За амбијент ништа није боље могло да послужи од ентеријера хотела „Саломон де Ротшилд" из 18. века са раскошним лустерима и осликаним таваницама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије