Читај ми!

Монтенегро... зове мене

Микс модерног и оријенталног дизајна, са мноштвом детаља, попут дуката, марама, накита и украса за главу, одликује колекцију "Rock the Casbah", коју за плажу најтоплије препоручује бразилска манекенка Лисала Монтенегро.

Прелепа Лисала Монтенегро, манекенка која већ годинама гради озбиљну каријеру у Америци, позирала је недавно пред објективом модног фотографа Ју Тсаија, снимивши сет невероватних фотографија.

Несвакидашњи модели купаћих костима из "Rock the Casbah", нове колекције компаније "Beach Bunny", инспирисане мароканском културом, на најбољи могући начин су истакли облине харизматичне 22-годишње Бразилке.

Прегршт златних детаља, накит, мараме и сјај, нешто су што ову колекцију купаћих костима издваја од осталих, наглашавају из компаније. Не треба заборавити ни Лисалу!

Осим што су идеалне за купање и сунчање, ове одевне комбинације су савршене и за журке на плажи.

Монтенегро, иначе, важи за једну од најфаталнијих лепотица из ове јужноамеричке земље. Повезивали су је са бројним славним личностима, али она никада није желела да прича о свом љубавном животу.

Након учешћа на такмичењу за мис у родном Гојасу, Лисалин сан да постане лекарка се, на срећу мушког дела планетарне популације, распршио, у потпуности јој променио живот, јер је добила понуду „која се не одбија" - да у великом стилу ступи на светску модну сцену.

Учествовала је на престижним модним ревијама и сарађивала са најпознатијим дизајнерским кућама, као што су Хермес, Мајкл Корс, Армани, Трејси Рис и Пинко.

Ова прелепа Бразилка је красила и насловне стране најугледнијих модних часописа као што су Вог, Гламур, Џи-Кју и Стилето.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије