Читај ми!

Операција „Улепшавање принцезе Беатрисе“

Серија модних промашаја натерала је принцезу Беатрису да ангажује професионалца - стилисту Еме Вотсон који услуге наплаћује 1.500 фунти дневно! Уложено се већ исплаћује, па принцеза прима комплименте, како за одећу, тако и за фигуру, коју је довела скоро до савршенства.

Веома захтеван задатак, али такође и неопходан подухват, нарочито након фијаска са, сада већ легендарним, шеширом на свадби краљевског пара медији су назвали операција „Улепшавање принцезе Беатрисе".

Принцеза је критике озбиљно схватила, одлучила да окрене лист и решила да ангажује неког провереног. Тако је избор пао на стилисту Еме Вотсон, који наплаћује 1.500 фунти дневно.

Припадница британске краљевске породице заказала је редовно дружење са Чарлијем Ендерсоном које ће је поприлично коштати, али је уверена да ће се уложено вишеструко исплатити.

Ендерсон, који је већ почео да трансформише принцезин изглед, био је модни директор Татлер магазина пре него што је постао стилиста. На листи његових задовољних клијената налазе се Кејти Холмс, Ен Хатавеј и Никол Ричи.

Сарадња је већ показала добре резултате појављивањем 22-годишње ћерке принца Ендруа и Саре Фергусон на балу који је недавно организовао Елтон Џон. Чарли је принцезу обукао у хаљину боје коже са потписом Елија Саба и додао јој торбицу модне куће „Аруна Сет".

За похвалу је свакако и интензиван рад припаднице краљевске породице на дотеривању линије. Дуго је кубурила са оним што професионалци називају „јахаће панталоне", односно великим наслагама сала на боковима, али је успела да доведе фигуру скоро у ранг манекенских.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара