Читај ми!

Пераја по последњој моди

Овог лета пераја не морају бити класичног изгледа и боје. Модни поклоници заговарају изражавање индивидуалности и на морском дну и саветују да у богатој понуди одаберите жељени дезен, облик и нијансу како бисте на одмор отишли још веселији и опуштенији.

Модни поклоници воле тренди комад где год да се користи, било то у ноћном клубу, у канцеларији, на свадби, на плажи, па и под водом! Произвођачи ронилачке опреме то цене (и користе), те се на тржишту могу наћи ситнице које ће задовољити и најзахтевније. 

Иако ће се професионални рониоци при избору пераја пре водити квалитетом, функционалношћу и удобношћу, приметиће, а понекад и пожелети пар интересантне боје, дезена или облика. 

Рекреативцима и аматерима изглед пераја биће један од главних мотива за куповину неког пара.

На крају крајева, наглашавају модни стручњаци, зашто је толико лоше уместо стандардних црних или плавих пераја одабрати љубичасте, жуте, розе, зелене... флуоресцентних тонова, двобојне, провидне или попут ватромета шарене?

Деца, али и припаднице нежнијег пола, готово увек ће пре прихватити веселије нијансе и неочекиване шаре које ће током необавезног праћакања по морском, језерском или речном дну красити њихова стопала.

Иако га не одликује практичност, „сирена модел" веома је популаран међу малишанима, можда највише захваљујући „Дизнијевом" цртаћу Мала сирена

Када је реч о облику пераја, нема ни ту много мудрости и дозвољено је и у том случају препустити се личном укусу.

Уколико вам не делује природно да на стопалима имате предугу „асистенцију" за потискивање воде, заборавите класичне моделе и пригрлите оне краће.

Без проблема ћете јурити кроз воду. 

Подводни свет препун је различитих живуљки које се подједнако добро сналазе без обзира на то колико су егзотичног изгледа, боје и облика.

То може бити одлично оправдање за ваш избор. Уколико вам је уопште потребно, кажу самоуверено љубитељи модних новитета.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се