Читај ми!

Разбарушена или гламурозна, увек сензуална

Осим на црвеном тепиху, пунђа може бити савршен избор фризуре и за плажу, куповину или журку. Строго зачешљана или младалачки разбарушена, класична или украшена шналицама и цветићима, пунђа је хит ове сезоне.

Омиљена фризура свих невеста, величанствена пунђа, добила је армију нових фанова ове сезоне! Наиме, овакав стил ношења косе веома је популаран, што због свог отменог изгледа, што због пријатности коју пружа током врелих летњих дана.

Према речима мајстора чешља, ни техника прављења пунђе не мора да буде превише компликована.

Довољно је да косу ухваћену у реп увијате, а затим је тако увијену смотате на темену око замишљене осе и причврстите малим, али јаким шналицама.

Осим гламурозних пунђи, које су радо виђене на црвеном тепиху, ове сезоне популарне су и младалачке, благо разбарушене, које могу бити добар избор и за мање формална дешавања - одлазак на плажу, у куповину или на журку.

Ни познате даме нису остале имуне на нови тренд - Џенифер Лопез, њена имењакиња Лав Хјуит и Ева Лонгорија само су неке од њих.

Строго зачешљана или разбарушено-коврџава, центрирана или са стране, класична или украшена цветићима, пунђа је фризура која пружа могућност прилагођавања стилу онога ко је носи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво