Читај ми!

„Штреберке“ су у моди!

Некада заштитни знак бубалица у првим клупама, данас омиљени модни детаљ познатих фаца - наочаре са дебелим рамом ушуњале су се на светску модну сцену и намеравају ту и да остану.

Звучи невероватно да је детаљ због којег су некада појединци који су га носили називани „четворооким" постао толики хит међу познатим фацама. Међутим, тако је.

До скоро наочаре резервисане само за „штребере у првим клупама", данас са поносом носе холивудске диве и њихове јаче половине, чак и на црвеном тепиху.

Тако се глумица Ен Хатавеј појавила на премијери анимираног филма Рио са наочарима са дебелим рамом и - побрала искључиво позитивне критике!

Вероватно најсимпатичнији „штреберски пар" су Деми Мур и Аштон Кучер, који су били толико одушевљени овим модним детаљем да су истог момента фотографију поделили са обожаватељима преко Твитера.

Симпатична певачица Кејти Пери прихватила је нови тренд у свом стилу - определила се за мачкаст облик рама који јој савршено пристаје.

На нову моду нису остале имуне ни Леона Луис, Џенифер Лопез и Мадона, као ни опасни шармери - Џастин Тимберлејк и Џеј-Зи.

И то није све - наочаре „а ла Кларк Кент или Рип Кирби", све чешће се могу видети на улицама, јер је публика одушевљено прихватила нови модни крик својих идола.

Можда ће сада и они који из здравствених разлога носе овакве наочаре постати модерни и популарни!

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво