Читај ми!

Зебрице за изазовне опаснице

Егзотично освежење на врелом летњем асфалту представља заводљиви зебра дезен. Са овим хитом сезоне ипак треба бити обазрив. Задовољите се само једним одевним предметом или детаљем и избегните опасне замке кичастог камуфлирања у ову шару.

Леопардове шаре су ове сезоне добиле достојног противника - у мирној, али гипкој зебри.

Подједнако гламурозан, зебрасти дезен нашао се на тоалетама познатих дама, које су прве прихватиле нови тренд.

Одевна комбинацију у коју се ушетала ова грациозна животиња, свакако да изгледа егзотично и веома заводљиво на врелом летњем асфалту, али са таквим шарама ипак треба бити опрезан.

Модни стручњаци препоручују да се радије определите за један детаљ у овом дезену него за читаву одевну комбинацију.

На тај начин ћете избећи да изгледате као војник који се негде у Африци камуфлирао у околиш, а оставићете утисак девојке која воли модне изазове.

Пример класичне грешке при игрању са овом шаром видљив је на Ријани, која не само да се у потпуности увила у њу, већ је њена хаљина исцепана баш као да је имала проблема са лавовима који иначе нападају и „праве" зебре.

Шта тек рећи за њену колегиницу Кешу, која је ускочила у комбинезон који не ласка ниједној фигури?

Изузетак од овог правила су купаћи костими на којима потпуно савршено делује овај егзотични дезен, како сам, тако и упарен са одговарајућим накитом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се