Читај ми!

Тетовиране усне, што да не!

Пољубац дивљег леопарда, осмех у дугиним бојама, беле туфнице... Да, сада и ви можете бити ексцентрична дама попут оних из шоу-бизниса. Захваљујући привременим тетоважама компаније „Вајолент липс“ игра боја и дезена на вашим уснама може да почне.

Окарактерисана од неких као бизарни тренд, привремена тетоважа усана је свакако иновативна идеја у области шминкања.

Овакав изум ће многе даме обрадовати јер ће их на потпуно нов и креативнији начин решити проблема постојаности ружа или сјаја на уснама, а при том их учинити посебним и атрактивним.

Захваљујући компанији „Вајолент липс" (Violent lips) која је ове тетоваже осмислила и прилагодила темпу савремене жене и усне многих дама које нису припаднице шоу-бизниса могу изгледати спектакуларно.

За само неколико минута, колико је потребно да се ове тетоваже у кућној варијанти нанесу, усне могу изгледати екстравагантно.

У облику су трака и једноставним лепљењем и тапкањем лако се наносе.

Постојана од четири до осам сати у зависности од типа коже и третмана којим су усне изложене, оваква шминка истовремено витаминима активно негује кожу усана.

Различитих нијанси и дезена, од дугиних боја до животињских мотива, ова врста декоративе лица управо је оно што може да задовољи потребу дама ексцентричног стила.

Добра страна ових „украса" је што се и једнако лако могу уклонити беби уљем.

Остаје неизвесно која ће дама из светског шоу-бизниса прва подлећи овом тренду. Са друге стране, привремена тетоважа на уснама може бити недовољно занимљива играчка певачицама попут Лејди Гаге и Кеше.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво