Читај ми!

Ни на плажу без штиклица!

Колекција обуће вредна 150.000 долара, међу којом су ретки примерци са потписом Марка Џејкобса и Кристијана Лубутена, не би била необична за неку холивудску диву. Међутим, у питању је Сури, петогодишња ћерка Тома Круза и Кејти Холмс. Она од треће године носи искључиво штиклице и већ је проглашена за икону стила.

Ћерка Тома Круза и Кејти Холмс већ је проглашена за најбоље обучену међу децом познатих. Ова млада дама има веома изражен осећај за моду и носи ципелице са штиклом од треће године.

Међутим, најинтересантије од свега је да Сури има само пет година, а да је за то време успела да сакупи завидну колекцију обуће. Ова девојчица има у свом ормару ципеле чија укупна вредност премашује 150.000 долара, пише британски Дејли мејл (Daily Mail).

У позамашној колекцији нема места за патике и осталу „неелегантну" обућу, док су на почасном месту ципеле са потписом Кристијана Лубутена и Марка Џејкобса.

Мама Кејти је чак наручивала од познатих дизајнера да праве обућу специјално за Сури, а ако се деси да неки модел у оригиналу нема штиклу, на њен захтев се она додаје.

Мала икона стила већ сада има потпуно изграђен сопствени укус и није јој проблем да, макар сузама, истера своје. Потпетице су њена права пасија и захтева да чак и сандале за плажу имају неку врсту штикле.

Сури чак иде и корак даље, па бира одећу и обућу за своје родитеље. Том и Кејти цене њено мишљење, што је разумљиво с обзиром на то да су сајентолози, код којих се деца третирају као одрасли и слободна су да доносе одлуке.

На листи икона стила коју је објавио Гламур магазин, Сури је заузела 21. место, прешишавши Лејди Гагу и Сару Џесику Паркер. У прилог томе говори и да Крузова наследница, поред позамашне колекције обуће, поседује и одећу у вредности од 3,2 милиона долара.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије