Читај ми!

Бајковити капци

Кејти Алвес, која је тек недавно почела да се бави шминкањем, прави чуда на капцима заинтересованих клијенткиња. Мотиве празника, али и познатих цртаћа она обичном шминком оживљава на јединствен начин због чега је постала позната у свету.

Довољан је и кратак поглед да схватите да се ради о правим малим уметничким делима шминкерке Кејти Алвес.

Фасцинантне слике на капцима манекенки настале су коришћењем обичне козметике коју већина дама користи за свакодневно шминкање.

Међу њеним омиљеним инспирацијама су јунаци „Дизнијевих" цртаћа попут Мале сирене, Златокосе и Аладина.

За украшавање једног капка потребно јој је око два сата.

„Једног дана сам добила идеју да исцртам мотиве за Ноћ вештица на уснама. Изненадила сам се како ми је то успело и еволуирало је у ово чиме се данас бавим", изјавила је Кејти.

„Када сам почињала, радила сам дизајне на основу сезоне или празника, као на пример Божића. 'Дизнијевим' ликовима сам почела да се бавим када ми је једна клијенткиња тражила да урадим нешто са Снежаном", додала је уметница.

Ипак, најинтересантније од свега је да је Кејти, која иначе живи у Онтарију у Канади, шминкањем почела да се бави у октобру прошле године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије