Читај ми!

Колекција од истопљеног сира

Група студената са Бат Спа универзитета у Великој Британији, запањила је јавност када је приказала своју модну колекцију од сира. За израду oвих невероватних креација, младим дизајнерима било је потребно 1.000 сати рада.

Маштовите одевне предмете од сира израдила је група студената са Бат Спа универзитета (Bath Spa University) у Великој Британији. Да би реализовали своју необичну идеју, дизајнерима је била потребна тона сира и 1.000 сати рада.

Студенти су израдили невероватне одевне комаде. Они су помоћу калупа на топлоти обликовали корсете и друге делове за своје уметнине.

Инспирацију за ове маштовите одевне предмете су добили од познате певачице Лејди Гаге, која је покренула праву модну револуцију када се појавила у одевној комбинацији од меса.

Храна је постала извор инспирације у модном свету, па су тако студенти дошли на идеју да промовишу сир као материјал за израду занимљивих одевних комада.

Њихова креативност и генијалност дефинитивно је запањила све, јер су показали да поред тога што је укусан, сир може да буде и шик!

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се