Читај ми!

Модни слаткиш који обара с ногу

Већ сезонама је торбица један од најврућих и најслађих модних додатака свакој озбиљној одевној комбинацији. Врхунски дизајнери су направили права мала ремек-дела која одузимају дах и обарају с ногу, не само изгледом, већ и папреном ценом.

Код жена је ситуација са торбама иста као и са ципелама - без обзира на то да ли сте се угојили или смршали, торбица вам никада неће постати премала, превелика, преуска или преширока. Она је увек „довољна" да истакнете модну комбинацију коју сте одабрали.

Осим што може да послужи као занимљив детаљ и магнет за погледе, торба је и врло практичан додатак, јер у њу можете ставити све потребне и непотребне ситнице.

Тако су се и овoг пута светски дизајнери потрудили да направе праве модне слаткише за актуелну сезону, који обарају с ногу не само због изгледа, него и због високих цена!

Торба коју носите осликава вашу личност. Уникатне, ручно прављене торбице обично носе девојке и жене које воле и цене различитост.

Можете се определити и за изузетно мале торбе које се преко целе године продају, и чији материјал зависи од годишњег доба.

Писмо-торбе већ дуго су део свакодневне одевне комбинације. Иако су некада биле резервисане искључиво за вечерње изласке, то је сада ствар прошлости - већ неколико сезона су велики модни хит.

Да би се избегао стереотип, често су украшене сликама познатих звезда, перлама, металним копчама, цирконима, чипком и другим детаљима.

Поред торби из најновије колекције, у радњама можете пронаћи и прошлогодишње колекције, које су знатно повољније, а осим тога, увек их можете купити на неком снижењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво