Читај ми!

Тилда Свинтон за „Прингл“

Креације које је шкотска модна кућа „Прингл“ припремила за сезону наредне јесени и зиме побрале су најбоље оцене критичара. Ипак, на популарност модела без сумње ће утицати и заштитно лице, глумица интересантног изгледа Тилда Свинтон.

Звезда британске глумачке сцене Тилда Свинтон и уметник Џим Ланби поново су удружили снаге са модном кућом Прингл (Pringle of Scotland).

Као заштитно лице колекције за јесен и зиму 2011/2012. године, глумица интересантног изгледа сарађивала је са чувеним фотографом Валтером Фајфером и резултат су фотографије које је модна кућа са поносом представила у Школи уметности у Глазгову.

Према речима швајцарског фотографа, који такође није новајлија у проширеном тиму сарадника шкотске модне куће, британска глумица је прави драгуљ када је реч о инспирацији.

„Тилда је прави пример силе природе и извор енергије", истакао је Фајфер.

Модни критичари одушевљени су новом колекцијом, али и иновативним изгледом 50-годишње глумице.

Као посебно занимљив, познаваоци истичу контраст између оштрог, посебно осмишљеног имиџа, интересантних креација и савременог ентеријера у арт деко стилу.

Необичан спој модела - Тилде Свинтон и Џима Ланбија - и драматичног окружења - драматичне унутрашњости Школе уметности у Глазгову- заслужни су за нови, свежији изглед познатог бренда.

На управо завршеном 64. издању Међународног филмског фестивала у Кану Свинтонова је, као једна од протагониста, учествовала у представљању остварења шкотске редитељке Лин Ремзи We Need to Talk About Kevin, адаптацији провокативног бестселера Лајонела Шрајвера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво