Читај ми!

Хаљина од које застаје дах

Пенелопе Круз зауставила је свако кретање на црвеном тепиху у Кану и његовој непосредној близини када се појавила у полупровидној хаљини. Од тада у модним круговима не престају приче о тоалети са етикетом познате модне куће "Marchesa".

Сан сваке глумице која се појави на престижној манифестацији је да се о њеној тоалети прича у суперлативима. Креација која је побрала похвале и публике и критичара је хаљина у којој се на Канском фестивалу појавила Пенелопе Круз.

Што због изузетне хаљине модне куће Marchesa, што због заносног деколтеа, позната глумица на неколико тренутака скренула је пажњу свих присутних док је пролазила црвеним тепихом.

У друштву неодољивог Џонија Депа, дива је блистала показујући да је и после трудноће задржала линију на којој би јој позавиделе и многе млађе колегинице.

Свакако најинтересантнији детаљ на тоалети био је импозантан деколте, који је само разбуктавао машту посматрача.

Основа тоалете је материјал у боји коже, богато украшен светлуцавим детаљима, док је преко њега обавијен тил боје дима.

Глумица је савршено уклопила хаљину са „шопардовим" ружичастим минђушама, „сваровски" торбицом и „Џими Чу" ципелама.

Сама глумица тврди да се не плаши ни бора ни година и да верује да јој то што је Шпанкиња и Европљанка помаже да стари без стреса.

Звезда Пирата са Кариба каже да не дели холивудску опсесију вечне младости. Док њене колегинице посежу за ботоксом и естетском хирургијом, лепа глумица тврди да не намерава да се опире зубу времена, а да темпераментним плесањем растерује вишак килограма.

Заиста, у хаљини која у потпуности прати линију тела, Пенелопе је изгледала беспрекорно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара