Читај ми!

Жизел препоручује веш од свиле и чипке

Водећи бразилски креатори, али и неколико нових дизајнера доњег веша приказали су у Сао Паулу нове колекције женског доњег веша. Модели манекенке Жизел Бундшен били су најзапаженији, јер их је на радост многих обожавалаца, сама представила.

Инспирисани летом, природним материјалима, али и здрављем жене водећи бразилски креатори, али и младе наде дизајна у Сао Паулу представили су колекције женског доњег веша за наступајући период.

На предлог челника здравствених организација у Бразилу, креатори и произвођачи женског доњег веша сада са више пажње стварају нове моделе, који ће пристајати свакој жени и који неће нашкодити њеном здрављу.

Под слоганом да веш, осим тога што је атрактиван, треба да буде од природних материјала и пријатан за ношење, и позната манекенка Жизел Бундшен представила је колекцију модне марке која носи њено име Жизел Бундшен Интимит (Gisele Bundchen Intimate).

Колекција најплаћеније манекенке на свету носи назив „Хоуп" (Hope) и састоји се од класичнијих модела које карактерише комбинација свиле и чипке.

У класичној црној или чеднијој беж боји, Жизел је на изненађење свих присутних сама прошетала у својим моделима.

Са идејом да није важно шта и како носимо, већ како се у томе осећамо, манекенка се радо украсила перјем, свиленим машнама, ресицама и штрасом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије