Сви шешири Кејт Мидлтон

Осим што је тренутно најпознатија невеста на свету, Кејт Мидлтон своју популарност дугује и интересантним шеширима који су постали њен заштитни знак. Екстравагантне моделе красили су перје, цвеће и перле, а данас се нагађа који ће украс изабрати за венчање. Пренос церемоније на Другом програму.

У сусрет најважнијем дану у животу будуће британске принцезе, многи магазини коментаришу њен укус за одевне комбинације и нарочито за шешире.

Кејт Мидлтон је веома брзо постала икона стила, а модни сладокусци са нестрпљењем очекују свако њено појављивање у јавности.

Заједно са гласинама које круже о томе за ког дизајнера венчаница се изабраница принца Вилијама одлучила, провлаче се и надања да ће опет јавност засенити избором неког екстравагантног шешира.

Њени украси за главу до сада су били окићени перјем, цвећем, перлама и другим луксузним детаљима, а донели су јој велику популарност широм света.

Церемонију венчања принца Вилијама и Кејт Мидлтон уживо ће преко малих екрана пратити више од две милијарде људи, док част да свечаности присуствују уживо има 1.900 званица.

У центру британске престонице, очекују се милиони Британаца и страних туриста.

Радио-телевизија Србије ће преносити венчање краљевског пара 29. априла ујутро од 9.00 на  Другом програму.

Телевизијски пренос венчања из Вестминстерске опатије у Лондону ће пратити коментари Иване Милорадовић, Горице Нешовић и Драгана Илића.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије