Читај ми!

Анђелинин накит за одабране

Дуго најављивани накит који је дизајнирала популарна глумица Анђелина Џоли коначно је угледао светлост дана. Линија названа "Style of Jolie" изложена је у „Џулијенс галерији“ на Беверли Хилсу, а могу је погледати и купити само одабрани, уз позивницу.

Анђелина Џоли креирала je колекцију накита под називом "Style of Jolie", која ће моћи да се види и купи само у ексклузивним приликама.

У сарадњи са светски познатим дизајнером накита Робертом Прокопом, глумица је у потпуности испољила свој стил и показала да је увек лепше понети један комад накита који је попут правог уметничког дела.

Линија садржи огрлице, наруквице, минђуше и прстење који су направљени од жутог злата, у комбинацији са топазима, смарагдима, рубинима.

Изложена је у „Џулијенс галерији" на Беверли Хилсу и могу је погледати само одабрани.

„Анђелина и ја смо на колекцији радили девет месеци. Накит не само да одражава њен стил, већ је реч о правим уметничким комадима са драгим камењем у главној улози", додао је Прокоп.

Заинтересовани богати купци могу постати власници тих комада само уколико буду позвани на посебно организовану аукцију. Проценат од продаје ићи ће у хуманитарну организацију познате глумице која се брине о сиромашној деци широм света.

„Анђелина је надгледала сваки корак. Желела је да створи комаде који ће бити уметничка дела, а основни циљ јој је да помогне деци која живе у лошим условима", објаснио је за магазин Пипл (People) драгуљар Роберт Прокоп.

Цене тог уникатног накита крећу се од 4.000 долара навише, а Прокоп је наговестио да би серија комада по нешто повољнијим ценама можда могла да се нађе на тржишту током ове године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије