Читај ми!

Кораци јарких боја

Нова пролећна колекција обуће Њујорчанке Рути Дејвис брзо је нашла пут до женских срца. Даме које уживају у бојама сада могу самоуверено да корачају у ципелама дречавих нијанси које зраче енергијом лета, забаве и плеса.

Интересантне ципеле, водећа страст многих дама, све чешће морају да задовоље и потребу власница да атрактивношћу обуће привуку пажњу и случајним пролазницима.

Са друге стране, чини се да у свету моде нема више оригиналних идеја, када је прављење ципела у питању, јер након крокодилске и змијске коже или меса или сира, који се у последње време користе за несвакидашње моделе, дизајнери су морали да се окрену обичним материјалима, али јарких боја.

Зелене, жуте, црвене и пинк ципеле биле су популарне током неколико прошлих сезона, али овог пролећа, на радост свих дама које уживају у бојама, на модну сцену ступа још дречавија колекција Рути Дејвис.

На први поглед обојене не баш привлачним нијансама за комбиновање са одевним предметима, ове ципеле су класичног модела са високом штиклом и платформом.

Окарактерисане од стране модних критичара као ципеле које зраче енергијом лета, забаве и плеса, оне су потврда зашто је њихова дизајнерка Рути Дејвис уврштена на листу седам најутицајнијих лидера у свету дизајниране обуће.

Ципеле ове дизајнерке брзо су освојиле Холивуд и срца познатих дама.

У њима већ неколико сезона корачају Лејди Гага, Ријана, Кејти Пери, Аврил Лавињ, Алиша Киз и Пенелопе Круз.

Моделе из нове Рутине пролећне колекције сада могу приуштити и анонимне даме плићег џепа, али дизајнерка ипак истиче да такве ципеле желе да носе само оне које су у свом свету звезде.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара