Читај ми!

Јаје за око

Ускршња јаја сада могу бити мали модели који ће понети ваше креације. Само офарбана или украшена додатним детаљима, важно је да празнична трпеза буде у што различитијим бојама пролећа.

Велики петак је идеалан да се креативност испољи на жељени начин, а да се, при том, други неистомишљеници не мешају у ваш рад.

Ваше царство боја којим ћете украсити јаја, ускршњу трпезу, простор у коме са породицом празнујете, може бити само вама својствено.

Једнобојна или шарена, дречава или тамнијих нијанси, могућности и идеја за декорацију јаја је много.

Иако ће мајстори у декорисању ускршње трпезе испратити трендове дречавих боја и забавити се контрастним нијансама, има и оних који би радије да све буде мање шарено и у сличним тоновима.

Поклоници трендова ће се повиновати саветима декоратера простора да у свој дом унесу што више пролећних боја.

Различите нијансе зелене и боје пролећног цвећа треба да испуне сваки кутак, па и да оплемене празничну трпезу.

Пуна корпа једнобојних јаја поред тек убраних лала и зумбула биће довољна за оне традиционалног стила и сведеног укуса.

За креативније и маштовитије, игра се наставља додавањем шарених перли, дугмади, шкољки, машни, украсног папира и налепница.

Уз спретне руке, мало лепка и довољно времена за игру, ускршња јаја могу подсећати и на мале играчке којима ће се обрадовати најмлађи чланови породице.

Јаја у руху пилета, зеке, јагњета и прасета биће идеална забава свима који у припремању обавезног празничног ручка уносе радост малим, лако доступним стварима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије