Читај ми!

Врећа за ленчарење за сваки кутак

Атрактивног дезена најчешће веселих боја, понекад са занимљивим апликацијама, крајње практичан комад намештаја који мења облик мами осмех сваком ко воли да се излежава. Лако преносива и по жељи шарена фотеља названа „лејзи бег“ је идеална, како за унутрашњост стана или куће, тако и за башту.

Различитих боја и облика, материјала и величина, удобне вреће за седење, познатије као „лејзи бег" (lazy bag), већ неколико година не престају да буду атрактивно решење за уређивање дома и баште.

Мада су мишљења о том комаду намештаја подељена, он и даље лако може увеселити простор у којем највише боравимо.

Хедонисти, склони дремању у току дана, лако ће му пронаћи место у било ком делу стана или куће, иако ће се поклоници правилног држања и седења борити да се та савремено дизајнирана фотеља никада не нађе у њиховом окружењу.

Фотеља, дословно преведено, „врећа за ленчарење", први пут је дизајнирана шездесетих година и, свакако. својим изгледом мами многе да се бар накратко завале.

Подједнако је забавна јер се обликује у складу са телом оног који је последњи ленчарио.

Често у недостатку решења, када је и декорација простора за журке у питању, „лејзи бегови" буду идеалан детаљ који неће заузети много простора у кући или башти, на трави или поред базена, а биће међу најкоришћенијим комадима намештаја.

Декоратери простора, када су ове атрактивне „столице" у питању, често саветују да буду у јарким бојама и са занимљивим апликацијама или дезенима.

Будући да су лако преносиве, јер теже свега пет килограма, ове вреће зависницима од поподневне дремке увек могу бити при руци.

Уколико се и догоди да временом изгуби своју форму не треба бринути, јер се могу попунити гранулатом стиропора којим су најчешће напуњене.

Једно је сигурно, могу се уклопити у сваки простор јер се израђују по жељи и мери.

Поклоници оваквог намештаја ће га радо држати и у канцеларији, као и у кући, док ће га многе компаније искористити и у рекламне сврхе тако што ће на њему одштампати лого фирме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара