На високој нози

Нова линија ципела за пролећну сезону славне Парис Хилтон, представљена је у Мексико Ситију. Читава колекција, на први поглед, преноси поруку да је све лакше када се живи на високој нози. Штикле и платформе, сатен и лак, препорука су богате наследнице.

Иако ангажована на многим пољима, Парис Хилтон не посустаје када је модно дизајнирање у питању.

Последња у низу линија ципела, потписана именом те пребогате даме, представљена је у Мексико Ситију.

Као припадница високог друштва очито остаје верна и високим штиклама.

Сјај лака и сатена на ципелама препорука је популарне плавуше, али за још гламурознији изглед се ту могу наћи и модели украшени машнама, као и апликацијама животињских шара.

Сигуран корак у својим моделима, Парис је обезбедила платформама, које на први поглед можда изгледају као да је за ходање у њима неопходна посебна обука, али, заправо, ту су како би олакшале ход на овим изразито високим штиклама.

Иако, према мишљењу многих модних критичара, ципеле Парис Хилтон нису ништа ново у свету моде, нити иновативно у погледу креативности, млада припадница америчког крем друштва тврди да је ипак оригинална.

„Не постоји нико попут мене", изјавила је наследница, која већ има дуг стаж у свету моде.

Представљена колекција је последња у низу од 17 колекција које носе њено име.

Њено модно царство, сада већ солидне величине, садржи линије парфема, одеће, обуће и пратећег асесоара.

За себе каже да је једна од оних која су урадили све што су пожелели, као и да је веома поносна што је успешна на многим пољима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије