Секси, гламурозно и модерно

Отмени додир шифона вечерњих модела и војнички кројеви капута и сакоа база су „Версаће“ изгледа следеће јесени. Донатела Версаће надмашила је себе, истичу модни стручњаци, а колекцију описују кратко: секси, гламурозно и модерно.

Донатела Версаће небројено пута је показала да апсолутно самоуверено шета кроз област гламурозног сексепила.

Модели који су изашли из радионице модне куће Версаће, а намењени су хладним данима следеће јесени и зиме не откривају сувише, али максимално истичу женску сензуалност.

Почетак ревије одржане у оквиру Недеље моде у Милану обележиле су креације војничке прецизности.

Црни кратки „адмиралски" капути са уочљивим златним детаљима и јакне са „вибрацијама војне униформе" доминирају делом колекције намењеном боравку ван топлих просторија.

Дискретно укомпонован призвук барока у виду извијених шара у светлим нијансама жуте и ружичасте. Кратке хаљине једноставног кроја привлачним чине необични асиметрични оковратници уз једно откривено раме.

Медуза, то јест лого компаније овог пута добио је више пажње него иначе.

Тај и сви остали детаљи карактеристични за марку „версаће" присутни су, а нарочито су истакнути на моделима за дан.

Они који су у потрази за идеалним изгледом за формалне прилике могу једино имати проблем да не могу да се одлуче између две или више комбинација.

Врло је могуће да ће неки од модела виђених у Милану већ вечерас у Холивуду обгрлити облине неке од заносних глумачких звезда.

Дуге тегет, беле, црне и жуте хаљине од шифона украшене су дискретним перцима, а необични отвори доприносе женствености.

Дизајнерка препоручује спој љубичасте и жуте на црној подлози, загаситоцрвену, као и комбиновање две нијансе зелене боје.

Највише коментара изазвала је хаљина коју је креаторка изабрала да буде представљена у самом финишу ревије.

Аризона Мјуз, 20-годишња Американка, тренутно најтраженије лице у свету моде, имала је част да понесе дугу сребрну хаљину украшену светлуцавим ресама.

Секси, гламурозно и модерно, оцена је критичара.

Када је изашла да се поклони публици, Донатела се задовољно смешкала, вероватно потпуно свесна успеха који ће колекција постићи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво