Перје као глазура

Интригантан спој сатена јарких нијанси, перја и крзна идеалан су избор за оне девојке које желе мање строг вечерњи изглед. Модели за наредну јесен и зиму које потписује Роксанда Илинчић спремни су за шетњу по црвеном тепиху, али нису оптерећени уобичајеном формалношћу.

Мисија на којој је тренутно једна од најуспешнијих домаћих креаторки, према оцени модних критичара, без сумње би могла да носи назив „Опуштање вечерње хаљине".

Колекција за јесен/зиму 2011. године дизајнерке Роксанде Илинчић препуна је примера како вечерња гардероба може да се учини мање формалном, али и како одећа намењена уобичајеним свакодневним активностима може бити примерена и у неким озбиљнијим ситуацијама.

Инспирисана руском уметницом Наталијом Гончаровом, вешта креаторка одабрала је тонове вина, шљокице и сатен светлих нијанси.

Пословна жена, то јест визија коју о њој има Роксанда, следеће јесени мораће да има дугачак сако или интересантан кратки жакет.

Уколико жели „мирнији" изглед, девојка која прати савете прослављене дизајнерке може да обуче широке свилене панталоне.

У супротном дуге сукње са „опасним" шлицем у загаситим нијансама љубичасте или бордо боје  више су него добродошле.

„Специјалиста за вечерњи изглед", како су стручњаци након ревије одржане на управо завршеној Недељи моде у Лондону назвали Роксанду Илинчић, одабрала је сатен за дуге тоалете.

Електричноплава, оштра наранџаста и црвена доминирају делом колекције намењеном вечерњим дешавањима. Посебан печат, чудан, али интригантан, дали су разнобојни крзнени детаљи, као и перје који су вешто распоређени на џепове и понеки шав.

Колекција урађена у стилу Старог Холивуда, оценили су извештачи из Лондона, Роксанди врло лако може донети поруџбине за црвени тепих.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво