Ко има најлуђе ципелице?

Бодље, месо и ресице само су неки од детаља који „красе“ обућу славних дама. Док неке од њих поред првобитног изненађења изазову и бројне похвале, друге се суочавају са критикама и згражавањем.

Познате даме често дају себи слободу да се појаве у издањима која баш и нису по саветима њихових стилиста, како би показале сопствени укус, ослобођен модних диктата.

Неке од њих направе веома успешан маркетиншки потез тиме, неке сјајну одевну комбинацију, док осталима таква појављивања баш и не служе на част.

Међу мање успешним модним излетима, свакако је појављивање младе глумице Ванесе Хаџенс која је носила обућу „животињског" порекла, не због материјала, већ због изузетно морбидног облика.

Певачица Ашанти такође је згрозила јавност сандалама на којима је апликација у облику шаке са подигнутим средњим прстом. Утисак вулгарности појачава и наруквица са штрасом изузетно јефтиног изгледа.

Најшокантнија појава године свакако је позната „хаљина од меса", уз коју, наравно, иду пригодне ципеле. Лејди Гага је, са друге стране, побрала похвале за обућу другом приликом - када се појавила у високим потпетицама опточеним штрасом.

Реперка позната по необичним фризурама, Ники Минаж, очарала је публику тиркизним сандалама са изразито високим штиклама, иако су остатак одевне комбинације модни критичари оценили као лош.

Оливија Вајлд изненадила је јавност када се појавила у раскошној балској хаљини, испод које су вириле златне ципеле са бодљама.

Њена „колегиница по трњу", Џесика Алба, такође је веома грациозно понела необичну обућу.

Међу интересантним ципелама су и сандале са перлицама које је Бијонсе сјајно уклопила уз хаљину љубичасте боје.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво