И тесно и раскошно

Млади дизајнер Кристиjан Сиријано представио је своју најновију колекцију на Недељи моде у Њуjорку. Гламурозне хаљине лепршавих и раскошних материјала, у комбинацији са високим штиклама, Кристиjанов су предлог савременој жени.

Њуjорк, један од највећих модних центара у свету, ових дана је стециште најуспешнијих модних дизајнера. Недеља моде, која је у знаку колекција предвиђених за јесењу и зимску сезону актуелне године, носи са собом трендове и идеје, лако примењиве и исто тако приступачне свакодневици.

Међу првима који су се представили поклоницима моде у „Линколн центру", био је млади и талентовани амерички дизајнер Кристиjан Сиријано.

Модној сцени познат још од своје 13. године, из сезоне у сезону не престаје да изненађује обликом и материјалима које вешто комбинује.

За Кристијана би се могло рећи да прати природне принципе, односно да се труди да нијансе које се смењују у природи пренесе на своје моделе.

Иако је црна боја претежно његов избор у јесењој колекцији, заступљени су и тамнији тонови зелене, сиве, браон и розе.

Како би своје моделе, ипак, учинио занимљивим, 25-годишњи дизајнер комбинује разне материјале. Кашмир, свила, кожа и тил често су његова инспирација.

У колекцији су заступљене хаљине класичних кројева, са акцентом на одређеном делу тела. Моделе са голим раменима и леђима прате раскошне шифон сукње, украшене тилом.

Ту су и плашт хаљине, са лепршавим материјалима у више слојева. Краћи модели су струкиранији и прате линију тела.

Сукње популарно назване лала сукње, јер су облика цвета лале, у комбинацији са тесним ролкама, Кристијанов су предлог за наредну јесен свим дамама.

Затим, тесне панталоне, за даме које воле крупније кораке, као и јакне направљене од коже или крзна.

Ипак, сукње и хаљине од свиле остаће најупечатљивији детаљ синоћњег Кристиjановог модног перформанса, као и ципеле са огромним платформама и штиклом које су дале читавој атмосфери више гламурозности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара