Љубав је увек у моди

Пред нама је Дан заљубљених и ако још увек нисте сигурни где бисте га провели и у каквом издању, послушајте савете стручњака и изаберите неки од детаља који су у понуди.

Било да планирате луд провод у клубу, романтичну вечеру за двоје или доручак у кревету, одређени детаљи зачиниће 14. фебруар, дан посвећен заљубљенима.

Као поклон за лепши пол, поред традиционалног цвећа, препоручује се низ производа намењених специјално за ову прилику. Међу њима су пралине и бомбоне спаковане у посебне кутије, али и кутије за накит у боји љубави - црвеној.

Довитљиви произвођачи наочара коришћењем различитих боја направили су за Дан заљубљених моделе са стаклима кроз која видите срца.

Стилизовани накит у одговарајућем облику поручиће драгој особи колико вам је стало до ње, попут привеска у облику срца опточеног црвеним коралима.

Срцолики облици преселили су се и на торбе, па као такве могу бити занимљив детаљ уз сваку одевну комбинацију.

Дозвољено је користити и друге топле боје сем црвене, па се тако на хаљине „ушуњала" и ружичаста.

Незаобилазни зачин провода напољу или код куће биће и сандале украшене сатенским тракама.

Поклон који ће подједнако обрадовати и даме и њихове јаче половине, свакако је веш у „празничном расположењу".

Једино што преостаје је да се удобно сместите и допустите себи доручак у кревету са много слаткиша, ружом и понеким медведићем на послужавнику.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара