Нови тренд - опанци!

Без опанака следеће јесени не излазите из куће! Судећи према трендовима представљеним на Сајму моде у немачком граду Дизелдорфу, даме ће крајем године бити ушушкане у вуну, жерсеј, вештачко крзно, а наћи ће се и понеки детаљ из традиционалне ношње са ових простора.

Чувени Сајам моде у Дизелдорфу сваког фебруара привуче бројне произвођаче, дизајнере, модне новинаре, али и армију љубитеља тренди гардеробе и обуће.

Током тродневне смотре око 450 излагача прикаже своју најновију понуду. Од 6. до 8. фебруара ове године биће представљени трендови за сезону јесен/зима 2011/2012. године. Судећи према моделима виђеним на ревијама првог дана, мекши материјали и мање строги кројеви следеће зиме преузимају примат.

Међу најнеобичнијим комбинацијама је спој жерсеја и вуне који ће бити неизбежан следеће зиме за оне даме које истовремено желе да им буде топло и да уживају у удобној гардероби, указују модни стручњаци.

Иако су многи излагачи, говорећи о наступајућим трендовима који ће бити приказани током Сајма, најавили да неће бити превише иновација већ да је тежиште при изради колекција било на унапређивању и даљој стилизацији добро познатих одевних комада, изненађења нису изостала.

Једна од посластица за праве модне познаваоце свакако је била и обућа коју је представила модна кућа holyGhost. Реч је о класичним опанцима, а и пратеће чарапе подсећају прилично на оне из традиционалне ношње са ових простора. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије